O BISONU

Ja koristim samo Bison.

Tko god kaže ljepilo, kaže Bison.

Tko god pomisli na Bison, misli na ljepilo.

Prepoznatljivost ovog brenda je gotovo 100%-tna. Bison je desetljećima lider na tržištu ljepila i brtvila s tržišnim udjelom od skoro 90% za neke proizvodne grupe.

Bison je ključan za svaki posao jer ima proizvodni asortiman bez premca. Koriste ga svi koji moraju nešto učvrstiti, popraviti, montirati i zabrtviti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, dvorištu, kamp kućici i na brodu.

Poznati proizvodi su Poly Max®, Montagekit, Bison Kit® i Nexus® ljepilo.

Kvaliteta i inovativnost

Odabir Bisona znači odabir kvalitete. Kako bi garantirao izvrsnu kvalitetu, Bison koristi sustav osiguranja kvalitete unutar čitavog proizvodnog procesa – od sirovina i proizvodnje, do finalnog proizvoda i dostave, sukladno propisanim i nadziranim procedurama. Naravno, ovaj sustav ima ISO 9001 certifikat pa korisnik može biti siguran u kvalitetu.

Bison International

Bison je dio Bison Internationala, svjetskog opskrbljivača visokokvalitetnih ljepila i brtvila za profesionalna i privatna tržišta. Nadalje, Bison International je tvrtka iza Bison Professionala, Griffona, Bostika (Italija) and Imedia. Svi su oni neosporni vrhunski brendovi na svojim tržištima i u svojim područjima. Sve o Bison Internationalu možete pronaći na Bisonovoj web stranici.

Bison International je dio Bolton grupe od 1996. godine. Bolton grupa proizvodi i prodaje niz visokokvalitetnih proizvoda, a mnogi od njih su vodeći na tržištu unutar svoje kategorije. Portfelj sadrži 40-ak proizvodnih linija u području hrane, deterdženata i proizvoda za čišćenje, proizvoda za osobnu higijenu i njegu kože, kozmetike, pelena i ljepila.

Pročitajte više o Bolton grupi na njezinoj web stranici.

Politika održivosti

Bison International vjeruje da je izuzetno važno stalno poboljšavati svoje proizvode i uvoditi inovacije. Svjesan veze između kvalitete proizvodnje i korištenja proizvoda koji ispravno funkcioniraju, Bison je usredotočen na potrebe korisnika kako bi stvorio proizvode koji ispunjavanju njihova očekivanja.

To je za Bison istovremeno i izazov i obveza, kao i održivost. Doista, Bolton oduvijek stvara proizvode koji su zdravi i sigurni za okoliš. Bison također uvijek ima na umu da se uporabom ljepila za popravke smanjuje proizvodnja otpada.

Kako je ekološka svijest ključna za Bison, koriste se određene mjere u svim područjima – od razvoja proizvoda i proizvodnih procesa, do njihovog korištenja i odlaganja. Bison International neprestano nalazi nove načine za zaštitu i poboljšanje zdravstvenih uvjeta za svoje zaposlenike, okoliš i milijune korisnika diljem svijeta. To dobro ilustrira činjenica da su emisije otapala tijekom proizvodnog procesa značajno ispod zakonski dopuštene granice.

Bisonova politika održivosti počiva na četiri važne postavke:

 

  • Kvaliteta proizvoda
  • Inovativno pakiranje
  • Čista tvornica
  • Inspirativni ljudi