IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Ove su web stranice vlasništvo Bison International B.V.

Cjelokupni sadržaj ovih web stranica (tekstovi, slike, zvukovi, filmovi i software) zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj ovih web stranica namijenjen je za osobnu uporabu, a ne za komercijalne svrhe.

Posjetitelji Bison web stranica ne smiju objavljivati informacije s ovih web stranica niti ih kopirati bez prethodnog pristanka Bison International B.V. (također putem naše mreže).

Unatoč stalnoj brizi i pažnji koju posvećujemo sastavu ovih web stranica, ne garantiramo da su dane informacije potpune ili točne.

Naše su preporuke utemeljene na istraživanjima i praktičnom iskustvu. S obzirom na veliku raznolikost materijala i uvjeta u kojima se proizvodi koriste, ne prihvaćamo odgovornost za dobivene rezultate niti/ili ikakva oštećenja koja mogu nastati uporabom naših proizvoda.

Nadalje, ne garantiramo da su informacije koje sadrže ove web stranice prikladne za zadatke ili ciljeve zbog kojih tražite savjet na ovim stranica. Sve informacije, prozvodi i usluge nude se u stanju u kojem se nalaze i bez ikakve (implicirane) garancije ili jamstva s obzirom na pouzdanost ili prikladnost za specifičnu svrhu.

 

Bison International B.V. i Bolton Croatia d.o.o. ne prihvaćaju odgovornost za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja je nastala zbog uporabe ili je na bilo koji način povezana s uporabom Bison web stranica, ili zato što su stranice privremeno bile nedostupne. Isto tako nismo odgovorni za direktnu ili indirektnu štetu nastalu kao posljedica korištenja informacija dobivenih preko Bison web stranica.

Informacije s Bison web stranica (uključujući ove zakonske informacije) redovito se dodaju i obnavljaju, te se bez prethodne obavijesti mogu mijenjati u bilo kojem trenutku i s trenutnim efektom.

Molimo kliknite ovdje, kako biste pročitali našu politiku privatnosti.